Aannemersbedrijf Prewin in Den Haag Aannemersbedrijf Prewin in Den Haag Aannemersbedrijf Prewin in Den Haag Aannemersbedrijf Prewin in Den Haag Aannemersbedrijf Prewin in Den Haag
Vakmanschap en kwaliteit
staan bij ons voorop
Prewin Prewin

Kwaliteit in dienstverlening staat bij ons voorop. Een kleine verbouwing heeft grote gevolgen. Wij kunnen u adviseren om veel voorkomende narigheid op een vlotte en efficiƫnte manier op te lossen.

Bij de meeste woningen kan door een serre of een uitbouw extra woonruimte en comfort gecreƫerd worden. Het plaatsen van een dakkapel is de oplossing om de oppervlakte te vergroten op de zolder. Daarnaast biedt een dakkapel een groter lichtinval op de zolder.

Naast het installeren van een complete badkamer en toilet kunnen wij ook zorgdragen voor het leveren van het sanitair en tegelwerk. Doordat wij nauw samenwerken met sanitair en tegel leveranciers kunt u uw badkamer gunstig inrichten.

Samen met u zorgen we voor een oplossing voor onvervulde woonwensen in uw vertrouwde woning.

Verbouwen

Tijdens de verbouwing werken wij met een speciaal afzuigsysteem waarmee er minimale stof door uw woning waait. Dit werkt niet alleen voor de gezondheid prettig maar ook voor uw woning.

Badkamers

Wij realiseren ons heel goed hoe belangrijk de badkamer voor u kan zijn. Een heerlijk relaxruimte met de luxe zoals een stoomcabine, stortdouche, raindance, badkuip etc. Om de dag ontspannen te beginnen en/of juist af te sluiten. Samen met u bekijken we uw wensen en bespreken we de mogelijkheden voor een badkamer op maat. Zelfs de meest kleine badkamers kunnen ruimtelijk ingericht worden.

Keukens

Het installeren van een nieuwe keuken behoort tot een van onze specialiteiten. Van het demonteren van uw oude keuken, het aanpassen van al het leidingwerk met als doel het installeren van uw nieuwe keuken met het aansluiten van al het apparatuur. Vanzelfsprekend horen bijkomende werkzaamheden zoals stukadoors- en tegelwerk ook in dit traject.

Wij werken nauw samen met diverse keukenleveranciers waardoor we tegen gunstige prijzen kunnen inkopen. Hiernaast plaatsen wij o.a. elektrische openhaarden, vlieringen, kunststof kozijnen en dakkapellen.